subota, 20. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Veće Saveza samostalnog sindikata o nacrtima zakona o radu i o privatizaciji

Veće Saveza samostalnog sindikata o nacrtima zakona o radu i o privatizaciji

Na današnjoj sednici Veća Saveza samostalnog sindikata za grad kruševac i opštine Brus, Varvarin,Ćićevac i Ražanj razmatrani su nacrti zakona o radu i o privatizaciji kao i materijalno socijalnom položaju radnika u kruševačkim preduzećima

Nacrti  zakona o radu i privatizaciji, koji su u javnoj raspravi, suprotni su interesima radnika i reprezentativni sindikati će u narednom periodu organizovati  niz aktivnosti, uključujući i proteste, kako bi se sprečile najavljene izmene ova dva sistemska zakona, istakao je u uvodnom izlaganju predsednik  Veća Saveza samostalnog sindikata u Kruševcu ilenko Mihajlović.

Kruševac je u prethodna četiri meseca ostao bez gotovo sedam stotina radnih mesta u preduzećima u restrukturirnju i faktički su zatvorene četiri fabrike, rečeno je tokom rasprave o materijalnom i socijalnom položaju zaposlenih u gradskoj privredi. Godina za nama je jedna od najtežih u prethodnoj dekadi, čulo se u raspravi i obaveza lokalnog ekonomsko-socijalnog saveta je da, početkom naredne godine, donese svojevrsni akcioni plan za oživljavanje proizvodnje u ovim kolektivima zašta je neophodan konsenzus između poslodavaca, Gradske uprave i sindikata, zaključeno je na sednice Veća samostalnog sindikata u Kruševcu.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.