utorak, 20. april 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 93%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Dežurne službe bez mnogo posla u prazničnoj noći (VIDEO)

Dežurne službe bez mnogo posla u prazničnoj noći (VIDEO)

U prvim časovima Nove 2014. godine dežurne ekipe, u kruševačkoj Policijskoj upravi, službi Hitne pomoći Zdravstvenog centra i Vatrogasno – spasilačkoj jedinici, posetili su gradonačelnik i zamenik gradonačelnika, Bratislav Gašić i Siniša Maksimović * Gradonačelnik Gašić izrazio je zadovoljstvo što je i ove godine doček Nove godine realizovan veoma uspešno i bez incidenata * Apoteku „Kedrović“ Zdravstvene ustanove „Apoteka Kruševac“, koja radi non-stop, u novogodišnjoj noći posetio je predsednik Skupštine grada Živan Nikolić * Dečak Janko Rašković, koji je došao na svet u 23 minuta posle ponoći, prva je beba rođena u kruševačkom porodilištu u 2014. godini.

Posle spektakularnog koncerta na prepunom Trgu kosovskih junaka, čelni ljudi Grada Kruševca obišli su dežurne javne službe. Gašić i Maksimović obišli su dežurnu službu Policijske uprave Kruševac, Službu hitne medicinske pomoći i  Vatrogasnu jedinicu Kruševac i tom prilikom su im uručiči skromne poklone.

Šefovi dežurnih službi istakli su da je novogodišnja noć protekla skoro bez problema – bilo je par paljevina kontejnera, nekoliko medicinskih intervencija zbog prekomernog unosa alkohola, a kako su rekli u policiji nije bilo saobraćajnih nezgoda, već samo jedna manja ulična tuča. Takođe, sve Službe su organizovano dočekale Novu godinu na svojim radnim mestima i tako,  makar malo, uveličali atmosferu u radnim prostorijama.

Svim pripadnicima ovih službi, čelnici grada, čestitavši im Novu godinu, pored ostalog, poželeli su da imaju što manje posla u 2014.

Apoteku „Kedrović“ Zdravstvene ustanove „Apoteka Kruševac“, koja radi non-stop, u novogodišnjoj noći posetio je predsednik Skupštine grada Živan Nikolić. Ističući i ovom prilikom izuzetne poslovne rezultate Ustanove „Apoteka Kruševac“, na dobrobit korisnika usluga, Nikolić je dežurnim farmaceutima, uz čestitke, uručio prigodne poklone.

Dečak Janko Rašković, koji je došao na svet u 23 minuta posle ponoći, prva je beba rođena u kruševačkom porodilištu u 2014. godini. Tokom jutra grad Kruševac postao je bogatiji i za jednu devojčicu. U ime Gradske uprave, gradonačelnik Bratislav Gašić je majkama uručio poklon čestitke u iznosu od 50 hiljada dinara. Inače, kako je istakao načelnik Ginekološko akušerskog odeljenja dr Blagoje Milovanović, porođaji su prošli dobro i bebe su ocenjene visokim ocenama.

Povezano