četvrtak, 25. februar 2021.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
18°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 43%
Brzina vetra: 0 m/s SSZ
 

RTK i Laguna vam poklanjaju hit knjigu „Božić u Kapkejk kafeu“

RTK i Laguna vam poklanjaju hit knjigu „Božić u Kapkejk kafeu“

Božićni poklon Lagune i Televizije Kruševac – hit knjiga Dženi Kolgan  * Obradujte sebe ili svoje prijatelje, ljubitelje slatkiša, novim romanom Kolganove, koji jednostavno pršti od recepata za božićne kapkejk kolače i slatke praznične zabave * Knjigu vam poklanjaju internet portal RTK i Laguna, čija najnovija izdanja predstavljamo – i darujemo gledaocima! – petkom u emisiji „Opušteno“ (u 21:00, repriza je nedeljom u 14:05 sati).

NAGRADNA PITANJA:
1. Kako se zove prethodna knjiga Dženi Kolgan u izdanju Lagune?
2. Nabrojte tri omiljena recepta iz „Kapkejk“ knjiga  Dženi Kolgan.

ODGOVORITE kroz komentar na ovaj post i obavezno ostavite svoj e-mail, na koji će biti kontaktiran posetilac sajta, koji prvi da tačan odgovor na nagradno pitanje, i upoznat sa načinom preuzimanja nagrade.

U „Božiću u Kapkejk kafeu“, koji je  Laguna objavila baš na vreme da se nađe pod jelkom ili pored badnjaka, Isina i Ostinova romansa cveta sve dok mu ne ponude posao u (kako je opisan u knjizi) blistavom i savršenom Njujorku. I dok posao u Kapkejk kafeu cveta, potražnja kapkejkova raste a Ostinova karijera se zahuktava, Isi mora da odluči šta joj je važnije – Ostin ili kafe.

Nežan, duhovit roman nalik na one o neponovljivoj Bridžit Džouns, prepun simpatičnih likova od Isinih saradnica i prijateljica, do njene majke, mušterija i Ostinovog mlađeg brata, „Božić u Kapkejk kafeu“ je prepun smeha, topline, mirisa, pa čak i ukusa (autorka na početku većine poglavlja nudi zanimljive recepte za božične đakonije koje oni vičniji ili naklonjeniji kuhinji mogu da isprobaju) i knjiga koja čitaocu nudi dva-tri sata zabave, dobrog raspoloženja i bega od stvarnosti. Šta više poželeti za početak godine?

Isi Rendal, ponosna vlasnica Kapkejk kafea, zaljubljena je i ne može biti srećnija. Okružena je bliskim prijateljima, novi posao joj cveta iako se njene kapkejk saradnice Perl i Kerolajn ne raduju naročito predstojećem snegu i praznicima. Ali, kad njenom dečku Ostinu iskrsne poslovna prilika u Njujorku i on odluči da se preseli, Isi mora da se suoči sa time da će imati vezu na daljinu i pita se hoće li njihova ljubav opstati. I kad božićna gužva u kafeu – uz povećanu potražnju za njenim izvrsnim poslasticama – počne da uzima svoj danak, Isi mora da odluči šta joj je najvažnije.

Ovog decembra Isi će morati da se osloni na sve svoje zalihe hrabrosti, dobrodušnosti i cimeta da bi svima, ovako ili onako, obezbedila srećan Božić…

Pridružite se Isi, Ostinu, Perl i Kerolajn dok pripremaju poseban Božić, u knjizi škotske autorke Dženi Kolgan, za koju je Cosmopolitan napisao: „Slađe od kesice žele bombona… navelo nas je da progutamo svaku stranu.“

Povezano