sreda, 12. avgust 2020.

Kruševac
sreda
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
18°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 83%
Brzina vetra: 0 m/s ISI
 

Druženje privrednika, zvaničnika i privredne delegacije iz Ruske Federacije (VIDEO)

Druženje privrednika, zvaničnika i privredne delegacije iz Ruske Federacije (VIDEO)

U Regionalnoj privrednoj komori Kruševac organizovano je druženje privrednika, zvaničnika i privredne delegacije iz Ruske Federacije, koja u Kruševcu boravi već desetak dana.

Okupljene je pozdravio predsednik Regionalne privredne komore Kruševac Predrag Vukićević, naglasivši da se prvi put organizuje ovakvo okupljanje, koje je prilika da se u ovoj asocijaciji susretnu privrednici iz Ruske Federacije i sa područja Rasinskog okruga.

Izražavajući zadovoljstvo što je Regionalna privredna komora opstala kao jedna od najjačih u Srbiji, gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić je naglasio da je cilj udruživanje i zajednički rad  kako bi se sačuvali privredni sistemi.

Obraćajući se prisutnima, direktor građevinske kompanije „Kermer“ iz Moskve Goran Radmanovac je rekao da je za 8 godina ova firma u Moskvi izgradila milion i po kvadratnih metara, ima ugovoren posao za 500 hiljada kvadrata, zapošljava 300 radnika, a 70 procenata je sa teritorije Rasinskog okruga.

Skup je blagoslovio vladika kruševački dr David, a uz privrednike, prisustvovali su i načelnik Rasinskog upravnog okruga Branislav Vesić, predsednici i zvaničnici opština sa teritorije okruga.

Povezano