ponedeljak, 28. septembar 2020.

Kruševac
ponedeljak
Oblačno.
Oblačno.
19°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 55%
Brzina vetra: 3 m/s IJI
 

Kako do budućeg zanimanja? (VIDEO)

Kako do budućeg zanimanja? (VIDEO)

U organizaciji Saveta za karijerno vođenje i profesionalnu orijentaciju grada Kruševca do kraja meseca učenici završnih razreda osnovnih škola posetiće Biznis inkubator centar u cilju izbora budućih zanomanja.

Učenici osmog razreda Osnovnih škola „Brana Pavlović“ iz Konjuha i „Depot Stefan“ iz Gornjeg Stepoša obišli su deset preduzeća u Biznis inkubator centru. Poseta je organizovana u okviru aktivnosti Saveta za karijerno vođenje i savetovanje i profesionalnu orijentaciju grada Kruševca, istakla je direktor Biznis inkubator centra Dragana Bogdanović.

Cilj posete učenika završnih razreda  je bolje sagledavanje i definisanje planova za izbor budućeg zanimanja, naglasio je direktor kruševačke filijale Nacionalne službe zapošljavanja Predrag  Marković.

Predstavnici Nacionalne službe zapošljavnja filijala Kruševac i preduzetnici različitih delatnosti održali su interaktivni sastanak sa učenicima. Do kraja meseca planirano je da i ostale škole sa teritorije grada Kruševca obiđu Biznis inkubator centar.

Povezano