utorak, 2. mart 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
7°C
Trenutni pritisak: 1040 mb
Vlažnost: 63%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Laguna i RTK poklanjaju knjigu „London roud“ Samante Jang

Laguna i RTK poklanjaju knjigu „London roud“ Samante Jang

Zadivljujuće strastven i opasno romantičan, roman Dablin strit je očaravajuća priča o iskupljujućoj snazi ljubavi i knjiga od koje će Pedeset nijansi pocrvjeneti * Od autorke bestselera „Dablin strit“ stigao je novi erotski roman odlično napisan s pravom merom vreline, seksepila, romantike i svega ostalog između toga * Knjigu poklanjaju internet portal RTK i Laguna, čija najnovija izdanja predstavljamo – i darujemo gledaocima! – petkom u emisiji „Opušteno“ (u 21:00, repriza je nedeljom u 14:05 sati).

Knjigu poklanjamo posetiocu sajta RTK koji PRVI tačno odgovori na nagradna pitanja:

NAGRADNO PITANJE:
1. Navedite naziv prethodnog romana Samante Jang, objavljenog takodje u izdanju beogradske Lagune?

ODGOVORITE kroz komentar na ovaj post i obavezno ostavite svoj e-mail, na koji će biti kontaktiran posetilac sajta, koji prvi da tačan odgovor na nagradno pitanje, i upoznat sa načinom preuzimanja nagrade.

U poplavi manje ili više uspešnih kopija svetskog bestselera E L Džejms „Pedeset nijansi – Siva“, izdavačka kuća „Laguna“ pronašla je autorku koja čitaocima nudi nešto više od praznog ljubića sa primesom erotike – mladu škotsku spisateljicu Samantu Jang (27) i njene romane „Dablin strit“ i sada „London roud“.

„London roud“ je novi roman u seriji koju je Jangova pokrenula sa Njujork tajmsovim bestselerom „Dablin stritom“ i nastavila romanom „Before Jamaica Lane“.

Glavna junakinja je Džoana, prijateljica glavne junakinje „Dablin strita“, devojka koja se oduvek starala o svojoj porodici a naročito o mlađem bratu Kolu. Džo stoga bira muškarce sa kojima se zabavlja ne po tome koliko varnica izazivaju, već koliko mogu da pomognu njenom bratu i njoj. Sve se menja kada upozna Kamerona Makejba, novog seksi barmena na poslu. Džo je sada prvi put u iskušenju da svoje želje stavi na prvo mesto, a Kam je jednako odlučan da otkrije sve njene tajne i približi joj se… Kad se Kam useli u stan koji se nalazi ispod Džoaninog, ni jedno ni drugo više neće moći da poriču uzavrelu sponu koja je zavladala među njima. Pogotovo pošto je Kam odlučio da otkrije sve njene tajne – po cenu da joj sruši jedan odbrambeni zid za drugim.

Ono što Jangovu izdvaja od drugih autorki sada planetarno popularne erotske literature je lako čitljiv i dopadljiv stil, trodimenzionalni likovi i duhovitost svojstvena takozvanom „nju adult“ (nova literatura za mlade) žanru.

Iako je deo „ulične“ serije Jangove, „London roud“ se može čitati i bez prethodno pročitanog „Dablin strita“ mada, upozoravaju kritičari, većina onih koji pročitaju „London“ obavezno će pročitati i „Dablin“.

U novom erotskom romanu „London roud“ Samante Jang junaci koje smo zavoleli, Džos i Brejden, kao i Adam i Eli, sporedni su likovi, a glavnu ulogu dobija Džo, lepa šankerica koju smo već upoznali u „Dablin stritu“.

Samanta Jang je dvadesetsedmogodišnja škotska spisateljica koja je 2009. diplomirala na Edinburškom univerzitetu. Završila je antičku i srednjovekovnu istoriju, što u suštini znači da voli starinu. Od februara 2011, Samanta sama izdaje tinejdžerske romane, koji su bestseleri na Amazonu. Napisala je četiri serijala ‒ deset romana i jednu novelu. „Dablin strit“ je njen prvi korak u beletristici za odrasle. Više o autorki i njenim romanima: www.samanthayoungbooks.com.

Povezano