utorak, 19. januar 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
2°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 50%
Brzina vetra: 1 m/s IJI
 

Profesionalni razvoj u obrazovanju (VIDEO)

Profesionalni razvoj u obrazovanju (VIDEO)

Tokom radne posete Kruševcu, direktor Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja, profesor doktor Zoran Avramović održao je predavanje u Centru za stučno usavršavanje i imao promociju u Narodnoj biblioteci Kruševac.

Direktor Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja, profesor doktor Zoran Avramović u Centru za stručno usavršavanje Kruševac održao je predavanje o temi Profesionalni razvoj u obrazovanju.

Prema rečima profesora doktora Zorana Avramovića, Zavod za unapređenje obrazovanja i vaspitanja sistematski brine o profesionalnom usavršavanju nastavnika i kreira programe profesionalne orjentacije. Ova ustanova, prati i načine realizovanja stečenih veština, odnosno, proces primene znanja sa akreditovanih obukama.

Seminar je bio namenjen direktorima u javnim ustanovama.

Nakon predavanja, u Narodnoj biblioteci Kruševac, održana je promocija stručne knjige profesora Avramovića, „Obrazovanje u tokovima društva znanja“ o kojoj je govorio predsednik Srpskog filozofskog društva, Slobodan Kanjevac.

Skupove, u Centru za stručno usavršavanje i Narodnoj biblioteci, otvorili su direktori: Violeta Mihajlović i Nenad Stanojević.

Povezano