četvrtak, 26. novembar 2020.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
3°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 93%
Brzina vetra: 0 m/s ISI
 

Priveden izvršilac krađe spojnica za spajanje šina

Priveden izvršilac krađe spojnica za spajanje šina

Efikasnim radom pripadnika policijske uprave Kruševac u saradnji sa Odgovornim licima kruševačke Železničke stanice, koja su juče podnela prijavu zbog učestale krađe spojnica kojima se spajaju šine, izvršilac je priveden, a ukradene spojnice vraćene železničarima.

Odgovorna lica kruševačke železničke stanice, podnela su juče prijavu kruševačkoj policiji zbog učestale krađe spojnica kojima se spajaju šine, na delu pruge kroz Makrešane i u ataru Bivoljskog ključa na pružnom mostu preko Rasine. Operativnim radom, inspektori su pronašli ukradene spojnice i predali kruševačkim železničarima, navodi se u saopštenju Policijske uprave Kruševac, a izvršilac je, efikasnim radom pripadnika kruševačke policije brzo pronađen i priveden na saslušanje kod Osnovnog javnog tužioca.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa, protiv M.D. (1975) iz okoline Kruševca će Osnovnom javnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Krađom ovih spojnica može biti ugrožena bezbednost železničkog saobraćaja kaže za RTK-a šef Železničke stanice Kruševac Zoran Stojković i apeluje da se ovakve stvari ne čine jer mogu biti prouzrokovane katastrofalne posledice.

Povezano