petak, 15. januar 2021.

Kruševac
petak
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
-1°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 69%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Ministar Velimir Ilić: Dokumentacija za izgradnju autoputa Pojate – Preljina završena (VIDEO)

Ministar Velimir Ilić: Dokumentacija za izgradnju autoputa Pojate – Preljina završena (VIDEO)

– Sva potrebna dokumentacija za izgradnju autoputa Pojate-Preljina je završena i sve je spremno za raspisivanje tendera – izjavio je u Kruševcu ministar za građevinu i urbanizam Velimir Ilić. Simboličnim presecanjem vrpce sa gradonačelnikom Bratislavom Gašićem otvorio je rekonstruisano stepenište u Balšićevoj ulici, koje je još jedna od donacija Građevinskog preduzeća „Vlasinac Igda“.

– Sva potrebna dokumentacija za izgradnju autoputa Pojate-Preljina je završena i sve je spremno za raspisivanje tendera – izjavio je u Kruševcu ministar za građevinu i urbanizam Velimir Ilić.Kako je istakao, u izgradnju deonice na teritoriji grada Kruševca, tokom 38 meseci biće angažovano oko 2 hiljade radnika.

Grad Kruševac blagovremeno je obezbedio svu potrebnu dokumentaciju i zemljište, naglasio je gradonačelnik Bratislav Gašić.

Simboličnim presecanjem vrpce zajednički su otvorili rekonstruisano stepenište u Balšićevoj ulici, koje je još jedna od donacija Građevinskog preduzeća „Vlasinac Igda“.

U Mesnoj zajednici Lazarica, ministar Ilić i gradonačelnik Gašić razgovarali su sa građanima o rešavanju infrastrukturnih problema.

Povezano