nedelja, 14. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Uskoro „Evropa“ kao dečje pozorište (VIDEO)

Uskoro „Evropa“ kao dečje pozorište (VIDEO)

Bioskop „Evropa“ uskoro će postati centar pozorišnih dešavanja za najmlađe Kruševljane, a ideja o osnivanju Dečjeg pozorišta u Kruševcu biće realizovana do kraja ili početkom naredne godine

Skupština grada usvojila je, krajem prošle godine, Odluku kojom se prostor bioskopa „Evropa“ namenjuje Dečjem pozorištu, a višegodišnji san Kruševljana ostvaruje – baš kao što je i Vlade Divac i lično došao u jednu od najpopularnijih dečjih predstava Vlade Divac i tim snova.

Upravnik Kruševačkog pozorišta, koji je kao reditelj ove dečje predstave, zaslužan za ostvarenje oba ova sna, već godinama je mišljenja da je Dečje pozorište ekonomski održivo, da su kruševački glimci spremni za atraktivnu dečju scenu, kao i da bi se na Repertoaru na svaka dva meseca mogla naći nova dečja predstava.

U Srbiji, van Beograda, dečja i lutkarska pozorišta imaju još gradovi Niš, Kragujevac, Novi Sad i Subotica, ali Kruševac postavlja nove – najviše strandarde, kaže upravnik Kruševačkog pozorišta, Branislav Nedić.

U prilog kreiranju kulture kao stila života u Gradu prepoznatljivom u zemlji i regionu, po vrhunskim pozorišnim umetnicima i negovanju kulture teatra, podsetimo da je u Kabinetu gradonačelnika potpisan je ovih dana Protokol o saradnji između Kruševačkog i dečjeg renomiranog pozorišta „Boško Buha“ iz Beograda. Narodno pozorište iz Beograda već je doniralo izvestan deo potrebne opreme, a očekuje se i pomoć drugih kuća i ustanova koje bi pomogle ostvarivanju ovog projekta.

Protokolom o saradnji podrazumeva se međusobna razmena iskustava, znanja i kapaciteta, zatim rad na edukaciji kadrova, razmena ideja, inovacija u pozorišnim trendovima i unapređenju marketinških aktivnosti.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.