subota, 2. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Gradsko veće Kruševca usvojilo set odluka iz oblasti poljoprivrede

Gradsko veće Kruševca usvojilo set odluka iz oblasti poljoprivrede

Gradsko veće Grada Kruševca na sednici održanoj početkom ove nedelje usvojilo je set odluka iz oblasti poljoprivrede.

Odlučeno je da se iz budžetskog fonda za podsticanje razvoja poljoprivrede grada Kruševca izdvoje sredstva u iznosu od: tri miliona i 450 hiljada dinara za isplatu kamata na kredite koje dodeljuje poslovna banka; milion za isplatu regresa za premiju osiguranja za useve, plodove, višegodišnje zasade, rasadnike i životinje; pet stotina hiljada za podsticaje za podršku investicijama u poljoprivrednu proizvodnju – za subvencionisanje proizvodnih zasada voća, zasađenih u 2013. i 2014. godini; dva i po miliona za podsticaje za podršku investicijama u poljoprivrednu proizvodnju – za subvencionisanje kupljene poljoprivredne opreme i mehanizacije; oko 11 miliona i 900 hiljada dinara za regresiranje troškova veštačkog osemenjavanja krava na teritoriji grada Kruševca. Komisija budžetskog fonda za podsticanje razvoja poljoprivrede donela je Kriterijume za izbor korisnika navedenih sredstava, na koje je saglasnost dalo Gradsko veće. Konkurs za dodelu ovih sredstava biće raspisan krajem nedelje.

Dat je nalog JP „Direkciji za urbanizam i izgradnju“ da uradi projektnu dokumentaciju i predmer i predračun radova za adaptaciju Muzičke škole. Doneto je više odluka kojima je data saglasnost na postupke javnih nabavki Direkcije za urbanizam i izgradnju, Kulturnog centra i Fonda za razvoj mladih talenata.

Gradsko veće usvojilo je Izveštaj o implementaciji Lokalnog akcionog plana za mlade grada Kruševca u 2013. godini, u kome  je konstatovano da su projekti realizovani tokom prošle godine realizovani u skladu sa predviđenim programskim aktivnostima i da su sredstva namenski utrošena.

Donet je zaključak da se na raskrsnici ulica Bruski put i Kneza Miloša postavi rashodovani vazduhoplov MIG 21, koji je Vojska Srbije ustupila gradu Kruševcu. Vazduhoplov će biti postavljen na ulazu u buduće naselje „Aerodrom“ i predstavljaće kulturno-turističku atrakciju.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.