utorak, 20. april 2021.

Kruševac
utorak
Oblačno.
Oblačno.
6°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 95%
Brzina vetra: 1 m/s JJZ
 

Proradilo kompletno osvetljenje na Jakšinom igralištu (VIDEO)

Proradilo kompletno osvetljenje na Jakšinom igralištu (VIDEO)

Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić, sa donatorima, direktorom Elektrosrbije iz Kraljeva, Srđanom Đurovićem, direktorom firme Amiga iz Kraljeva Miroslavom Tlačincem i direktorom kruševačke Elektrodistribucije Nebojšom Đašićem, pustio je u rad kompletno osvetljenje na Jakšinom igralištu iznad otvorenih bazena. Ukupna vrednost investicije je preko 20 miliona dinara u materijalu i blizu 4 miliona u radovima.

Zahvaljujući prijateljima grada Kruševca iz Kraljeva, naporima kruševačke Elektrodistribucije i javnih preduzeća, i pomoćniku za ekonomski razvoj, finansije i investicije Miroljubu Ćosiću, , kruševačka deca i mladi, sprotisti i rekreativci biće u prilici da  na ovim terenima provode svoje vreme i u večernjim satima, rekao je gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić , izražavajući zadovoljstvo zbog finaliziranja radova na rasveti Jakšinog igrališta.

Osnovna funkcija Elektrosrbije Kraljevo je isporuka električne energije na teritoriji 55 opština i 11 gradova, ali i društveno odgovorno poslovanje, naglasio je direktor Srđan Đurović,, dodajući da u skladu sa tim i ispunili obećanje dato pre dva meseca.

– Nismo imali prilike da učestvujemo u radovima na fudbalskom stadionu Napretka, tako da sam odlučio da mi kao firma koja se bavi proizvodnjom stubova za osvetljenje velikih i sportskih objekata ne samo u Srbiji već i širem regionu, budemo donatori ovih radova,  istakao je direktor Amige iz Kraljeva, Miroslav Tlačinac

Ideja da se zajedničkim snagama i što jeftinije za grad, ovaj prostor opremi  za vrhunska sportska dešavanja, inicirana je prošle godine od gradonačelnika, rekao je pomoćnik gradonačelnika Miroljub Ćosić.

– Ovo je veliki dan za kruševački sport i građane, a rezultat je kolektivnog pobedničkog duha rukovodstva grada, ljudi koju vode javna preduzeća i Elektrodistribucije, istakao je direktor Sportskog centra Kruševac, Dragan Lazić.

Osvetljavanju terena na Jakšinom igralištu prisustvovali su pomoćnici gradonačelnika, gradski većnici, direktori javnih preduzeća i ustanova, predstavnici javnog političkog i društvenog života grada.

Povezano