utorak, 27. oktobar 2020.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
7°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Novi kadrovi Henkela u Kruševcu i Srbiji

Novi kadrovi Henkela u Kruševcu i Srbiji

Predsednica kompanije Henkel Srbije od prvog maja je Gordana Brašić, a za novog generalnog direktora sektora Deterdženti i kućna hemija imenovan je Roman Kir

Brašić i Kir su na tim mestima zamenili dosadašnjeg predsednika Henkel Srbije Kristofa Tila, koji je u Dizeldorfu preuzeo dužnosti u sektoru deterdženti i kućna hemija na nivou globalnog poslovanja. Kao predsednica kompanije Gordana Barišić će pored dosadašnjih obaveza na mestu direktorke za ljudske resurse preuzeti nove dužnosti i biti nadležna i za poslovanje Henkel Srbije u celini.

Pre imenovanja na mesto generalnog direktora prodaje u Henkel Srbija, Roman Kir je bio na poziciji direktor prodaje sektora deterdženata i kućne hemije Kompanije Henkel u Češkoj i Slovačkoj odakle, navodi se u saopštenju za javnost, donosi dragoceno iskustvo i snažnu podršku Henkelovom timu u Srbiji. Podsetimo – jedan od najznačajnijih pogona kompanije Henkel Srbije je Fabrika deterdženata i kućne hemije u Kruševcu u koju će se, ove godine uložiti oko 30 miliona evra za izgradnju novih kapaciteta i što će omogućiti zapošljavanje oko 100 novih radnika.

Povezano