subota, 24. oktobar 2020.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 78%
Brzina vetra: 1 m/s IJI
 

Prioriteti – afirmacija i podsticaj privrednih aktivnosti u Rasinskom okrugu (VIDEO)

Prioriteti – afirmacija i podsticaj privrednih aktivnosti u Rasinskom okrugu (VIDEO)

Na 58. Međunarodnom Sajmu tehnike u Beogradu, u organizaciji Privredne komore Srbije, juče su održani susreti preduzeća metalskog i elektrosektora iz zemalja regiona, uz učešće izlagača iz Rasinskog okruga i prdstavnika Regionalne privredne komore Kruševac. Među izlagačima je veliki broj preduzeća iz Rasinskog okruga od toga su četiri, među kojima je i 14.oktobar, dobila priliku da se besplatno na štandu Privredne komore Beograd predstave široj poslovnoj javnosti.

Prioriteti su afirmacija i podsticaj privrednih aktivnosti u Rasinskom okrugu i ubuduće ćemo promovisati privredne i poslovne kapacitete naših članica, izjavio je nakon obilaska štandova firmi iz Okruga ,predsednik kruševačke Privredne komore Predrag Vukićević.

Privredna komora Beograd i ubuduće će promovisati privredne potencijale Rasinskog okruga, rekao je predstavnik te asocijacije Svetozar Krstić.

Kruševačkoj i beogradskoj privrednoj komori na ukazanoj prilici da se Industrija 14.oktobar ponovo predstavi na relevatnim privrednim smotrama zahvalio se izvršni direktor Dragiša Ivanović.

 

Na Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, jednom od najreprezentativnijih te vrste u jugozapadnoj Evropi, učestvuje oko 500 izlagača iz 16 zemalja. Tom prilikom predstaviće se oko stotinu tehničkih inovacija od toga polovina premijerno upravo u Beogradu.

Povezano