petak, 19. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Italijansko-indijska delegacija u poseti Rasinskom okrugu

Italijansko-indijska delegacija u poseti Rasinskom okrugu

U poseti Rasinskom okrugu borave predstavnici kompanije SAI a.d, Pjero Pekorari iz Modene u Italiji i Rangan iz Indije. Reč je o nastavku saradnje započete prošle godine u Italiji. Razmatraju se mogućnosti preseljenja dela proizvodnje poljoprivredne mehanizacije na naše područje i izvoza mesa i poljoprivrednih proizvoda u Italiju.

Italijansko-indijska delegacija, u poseti Rasinskom okrugu, razmatra šanse za proizvodnju na ovom području savremene poljoprivredne mehanizacije, veoma zastupljene u Italiji. Zainteresovani su i za uvoz poljoprivrednih proizvoda iz Srbije i svinjskog mesa, koje često uvoze iz Argentine.  Za predstavnike kompanije SAI a.d., Pjera Pekorarija iz Modene u Italiji i Rangana iz Indije, priejm je priređen u Gradskoj upravi. Kako je rekao gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, reč je o nastavku saradnje započete prošle godine u Italiji.

Gosti će biti u prilici da se upoznaju sa privrednim potencijalima ovog kraja, a sutra će imati i konkretne predloge buduće saradnje….

Na teritoriji Rasinskog okruga 78 procenata čini poljoprivredno zemljište i 70 procenata stanovništva živi od poljoprivrede. Prema rečima načelnika Rasinskog upravnog okruga Branislava Vesića razgovori će se voditi o mogućnostima preseljenja dela proizvodnje poljoprivredne mehanizacije na naše područje, odnosno izvozu svinjskog mesa i poljoprivrednih proizvoda u Italiju. Planom posete predviđen je i obilazak „14. oktobra“ i „Prve petoletke“. U razgovorima u Gradskoj upravi učestvovali su i pomoćnik gradonačelnika Miroljub Ćosić i predsednik Regionalne privredne komore Kruševac Predrag Vukićević.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.