sreda, 27. januar 2021.

Kruševac
sreda
Naleti vetra.
Naleti vetra.
1°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 3 m/s SSZ
 

Kompanija Henkel donirala RTK telefonsku centralu

Kompanija Henkel donirala RTK telefonsku centralu

Direktor Henkel fabrike za proizvodnju deterdženata i kućne hemije u Kruševcu Feliks Sobotka uručio je javnom preduzeću Radio televizija Kruševac, panasonik telefonsku centralu sa preko 330 brojeva u lokalu.  Direktor Javnog preduzeća Radio televizija Kruševac Đorđe Kovačević tim povodom je, sa  saradnicima, organizovao prijem za delegaciju kompanije Henkel.

– Punih 12 godina, od prvog dana dolaska naše kompanije u Srbiju, objektivnim informisanjem dali ste nam  punu medijsku podršku i naša donacija  je  znak zahvalnosti zbog visokog stepena profesionalizma Radio televizije Kruševac – kazao je, uručujući donaciju, direktor  Henkel fabrike za proizvodnju deterdženata i kućne hemije u Kruševcu Feliks Sobotka.

– Henkel kao društveno odgovorna kompanija uključuje  se i u druge akcije pomoći i podrške lokalnim zajednicama, između ostalog  donacijom od preko sto hiljada evra pomogli smo nastradalima  u nedavnim poplavama,  a u ovom trenutku u Beču i Dizelderfu organizuje se akcija dalje pomoći građanima Srbije – naglasio je Sobotka.

Zahvaljujući se na donaciji, direktor Javnog preduzeća Radio televizija Kruševac Đorđe Kovačević je naglasio da panasonik telefonska centrala sa preko 330 brojeva u lokalu, bitno unaprediti kvalitet rada u ovoj medijskoj kući.

Nakon prijema, direktor  Henkelove  fabrike u Kruševcu Feliks Sobotka obišao je  televizijski i radijski studio RTK i upoznao se  sa procesom rada prve lokalne televizije u Srbiji van Beograda.

Povezano