sreda, 15. jul 2020.

Kruševac
sreda
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
21°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 61%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Faktori uspeha za postizanje kvaliteta mleka i mesa (VIDEO)

Faktori uspeha za postizanje kvaliteta mleka i mesa (VIDEO)

U Regionalnoj privrednoj komori Kruševac, održana je radionica o temi – Faktori uspeha za postizanje kvaliteta mleka i mesa. Predavač je bio rukovodilac međunarodnog Centra za izvršnost – Pira u Donjoj Austriji, specijalizovanog  za internacionalni konsalting i obuku farmera u celoj liniji stočarske proizvodnje.

Međunarodni centar Pira u Donjoj Austriji specijalizovan je za internacionalni konsalting i obuku farmera u celoj liniji stočarske proizvodnje, objasnio je rukovodilac Centra Helmut Rigler ( Helmut Riegler). Ukazujući  na značaj   Poljoprivredne komore u Donjoj Austriji, koja pored prioritetnog zastupanja interesa farmera, organizuje obuke i pruža stručne savete iz različitih oblasti, Rigler je najavio i neke od tema radionice.

Ovo je još jedan način na koji  bismo želeli da pomognemo u unapređivanju proizvodnje naših poljoprivrednika, naglasio je sekretar za poljoprivredu Privredne komore Srbije Nenad Budimović.

Organizatori radionice Faktori uspeha za postizanje kvaliteta mleka i mesa su Regionalna privredna komora Kruševac i Privredna komora Srbije, a o predlozima za unapređenja ove vrste proizvodnje kod nas, jednog od najreferetnijih stručnjaka u ovoj oblasti Helmuta Riglera više u emisiji Klas , koja je na programu televizije KŠ u nedelju u 10 :05 sati.

 

Povezano