sreda, 28. septembar 2022.

Kruševac
sreda
Mogući pljuskovi.
Mogući pljuskovi.
9°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vetra: 0 m/s Z
 

„Čigra“ ponovo najbolja na Balkanskom šampionatu (VIDEO)

„Čigra“ ponovo najbolja na Balkanskom šampionatu (VIDEO)

Na Balkanskom šampionatu, devetom Dunavsko-jadranskom kupu održanom u Tuzli, Klub sportsih ribolovaca „Čigra“ iz Kruševca, po drugi pu za redom, bio je najbolji.

Klub sportskih ribolovaca „Čigra“ iz Kruševca je, od osnivanja 1996-e godine beležio samo uspehe, što potvrđuju mnoge nagrade, ističe predsednik Dragan Bošković. Mnogi od 300 članova, predstavljajući Klub, šest puta bili su državni prvaci, dva puta svetski šampioni, a isto tako i vice šampioni, kao i dvostruki balkanski prvaci.

Na Balkanskom šampionatu, devetom Dunavsko-jadranskom kupu, održanom u Tuzli, na kome je učestvovalo 17 ekipa iz šest zemalja, Klub sportskih ribolavaca „Čigra“, kao i prošle godine, bio je pobednik. Pored pehara za prvo mesto, u njihovim vitrinama je i prelazni pehar koji će, ako i naredne godine budu pobednici, ostati u trajnom vlasništvu. Pored ekipnog prvog, ribolovci „Ćigre“, i u pojedinačnom takmičenju osvojili su prvo, treće i četvrto mesto.

Sortski ribolovci „Čigre“ posebno će se pripremati da i po treći put za redom osvoje Balkanski šampionat, kako bi prelazni pehar ostao trajno u njihovim vitrinama.

Povezano