utorak, 28. novembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Sindikati IMK „14. oktobar“ prozvali gradonačelnika, on im odgovorio (VIDEO)

Sindikati IMK „14. oktobar“ prozvali gradonačelnika, on im odgovorio (VIDEO)

Samostalni i sindikat Nezavisnost IMK „14. oktobar“ oglasili su se dramatičnim saopštenjem na koje je upravo odgovorio gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović

Samostalni i sindikat Nezavisnost IMK „14. oktobar“ oglasili su se saopštenjem u kome se kaže da su u obavezi da državnim organima, sredstvima informisanja i javnosti saopšte da od ponedeljka 7. jula svu odgovornost za dešavanja u pogledu iskazivanja nezadovoljstva u IMK „14. oktobar“ pred zgradom Gradske uprave, svojim delovanjem, preuzima Dragi Nestorović, zbog, kako navode, izbegavanja obraćanja zaposlenima, odnosno građanima Kruševca i neorganizovanja sastanka sa ovlašćenim licima iz resornih ministarstava, a u vezi sa rešavanjem nagomilanih problema u preduzeću.

Povodom dopisa IMK 14. oktobar u kome se odgovornost za ponašanje zaposlenih u protestima ove kompanije, preusmerava na gradonačelnika Dragog Nestorovića, gradonačelnik je prosledio odgovor, koji je upravo stigao u našu redakciju:

„Kao gradonačelnik Kruševca želim da Vas putem autentičnog dopisa IMK „14. Oktobar“ upućenom Kabinetu, informišem o stavu koji su zauzeli sindikati ove kompanije i u kome celokupnu odgovornost za ponašanje zaposlenih u protestima, preusmeravaju na mene.

Problem ovog preduzeća u restrukturiranju je višegodišnji, složen i težak i kao nekadašnji generalni direktor u potpunosti sam upoznat.

Do sada sam održao nebrojeni niz sastanaka sa menadžmentom i sindikatima na kojima smo uz zajedničke napore razmatrali sve mogućnosti rešavanja problema.

Osim toga, posetili smo i Ministarstvo odbrane gde smo razgovarali sa ministrom Bratislavom Gašićem, kao i drugim resornim ministarstvima i službama gde smo takođe dobili instrukcije o daljim koracima.

Sindikati nisu prihvatili nikakve predloge, bez obzira što imaju već ugovorene poslove i najave da će ih još biti, očekujući isplatu minimalca i socijalnog programa.

Radi uvida u celokupnu situaciju, ovde bih dodao da je bez obzira na našu molbu, protestna šetnja radnika koja je inače svakodnevna, bila organizovana i 28. juna na Dan grada, kada smo dočekivali najviše državne funkcionere i kada je bila održana svečana sednica Skupštine grada.

Kao Gradonačelnik Kruševca, preuzimam svu odgovornost koja proističe iz ove funkcije, ali demantujem navode optužbe i želim da informišem sve nadležne službe da se radi o neistinama i manipulacijama kojima se sopstvena neodgovornost želi prebaciti na mene.“

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.