sreda, 28. septembar 2022.

Kruševac
sreda
Mogući pljuskovi.
Mogući pljuskovi.
9°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vetra: 0 m/s Z
 

Vaterpolisti Rasine spremno očekuju novu sezonu (VIDEO)

Vaterpolisti Rasine spremno očekuju novu sezonu (VIDEO)

Vaterpolisti kruševačke Rasine spremno očekuju takmičenje u Drugoj ligi jug za nedelju dana. Kruševljani su u grupi sa Kraljevom, Paraćinom i ekipom Goča iz Vrnjačke Banje.Iz pve i grupe sever, po dve prvoplasirane ekipe , izboriće plasman u Prvu B ligu. Ovo je novinarima danas saopštio predsednik kluba Vladimir Tomašević.

Vaterpolisti kruševačke Rasinhe, svojevremeno namlađi u Prvoj B ligi, imaju šanse da  osvoje titulu prvaka i ponovo se vrate među prvoligaše. Pri tom ne zanemarujemo kvalitet Paraćina, naročito Kraljeva ili Goča iz Vrnjačke Banje. Četiri ekipe jedna drugu dobro poznaju i nema nikakvih tajni u igri bilo kog sastava. Smatramo,međutim, da nije dobro što Kraljevčani, uglavnom, igraju sa igračima iz inostranstva, ali takva su pravila igre,a oni tol koriste i sa te stranbe gledano ne možće im se ništa zameriti.

Nekadšanji jugoslovneski as Igor Gočanin, posle boravka u Kraljevu vratio sa ne kormilo Goča i u svojoj Vrnjačkoj Banji pokušaće da vrati poljuljani ugled kluba. Verjjemo da će uspeti da složI sve kockice, a da li će prvi na cilj na kraju bodove trke , videćemo. Paraćin ima iskusne momke i nagoveštava, kao i  minulih godina, žestoku bitku za pčobednički troln.

U ovakvoj  sitguaciji Rasina koju će voditi  Vladimir Tomašević ima realne šanse da izbori u viši rang.Tim pre što Kruševac ima i najboljke uslove za rad.

U severnoj grhupi Druge lige su Jagodina, Požarevac, Senta i Mladost iz Pančeva. S olbzirom na iuskustvo,Senta je favorit, ali prognoze su nezahvalne.

Povezano