petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Vaterpolisti Rasine spremno očekuju novu sezonu (VIDEO)

Vaterpolisti Rasine spremno očekuju novu sezonu (VIDEO)

Vaterpolisti kruševačke Rasine spremno očekuju takmičenje u Drugoj ligi jug za nedelju dana. Kruševljani su u grupi sa Kraljevom, Paraćinom i ekipom Goča iz Vrnjačke Banje.Iz pve i grupe sever, po dve prvoplasirane ekipe , izboriće plasman u Prvu B ligu. Ovo je novinarima danas saopštio predsednik kluba Vladimir Tomašević.

Vaterpolisti kruševačke Rasinhe, svojevremeno namlađi u Prvoj B ligi, imaju šanse da  osvoje titulu prvaka i ponovo se vrate među prvoligaše. Pri tom ne zanemarujemo kvalitet Paraćina, naročito Kraljeva ili Goča iz Vrnjačke Banje. Četiri ekipe jedna drugu dobro poznaju i nema nikakvih tajni u igri bilo kog sastava. Smatramo,međutim, da nije dobro što Kraljevčani, uglavnom, igraju sa igračima iz inostranstva, ali takva su pravila igre,a oni tol koriste i sa te stranbe gledano ne možće im se ništa zameriti.

Nekadšanji jugoslovneski as Igor Gočanin, posle boravka u Kraljevu vratio sa ne kormilo Goča i u svojoj Vrnjačkoj Banji pokušaće da vrati poljuljani ugled kluba. Verjjemo da će uspeti da složI sve kockice, a da li će prvi na cilj na kraju bodove trke , videćemo. Paraćin ima iskusne momke i nagoveštava, kao i  minulih godina, žestoku bitku za pčobednički troln.

U ovakvoj  sitguaciji Rasina koju će voditi  Vladimir Tomašević ima realne šanse da izbori u viši rang.Tim pre što Kruševac ima i najboljke uslove za rad.

U severnoj grhupi Druge lige su Jagodina, Požarevac, Senta i Mladost iz Pančeva. S olbzirom na iuskustvo,Senta je favorit, ali prognoze su nezahvalne.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.