utorak, 14. jul 2020.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
13°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 71%
Brzina vetra: 0 m/s IJI
 

Potpisan Ugovor o novoj sezoni manifestacije „U ritmu Evrope“, Kruševac domaćin (VIDEO)

Potpisan Ugovor o novoj sezoni manifestacije „U ritmu Evrope“, Kruševac domaćin (VIDEO)

Na konferenciji za novinare u gradskom zdanju, zamenik i pomoćnik gradonačelnika Jasmina Palurović i Mirjana Zlatanović, potpisale su Ugovor o novoj sezoni manifestacije „U ritmu Evrope“, čiji će domaćin narende godine biti ovogodišnji pobednik – Grad Kruševac.

Pozdravljajući goste – čelne ljude manifestacije „U ritmu Evrope“, zamenik gradonačelnika Jasmina Palurović  izrazila je zadovoljstvo  zbog pobede, dodajući da je manifestacija bila veličanstvena.

Pomoćnik gradonačelnika Mirjana Zlatanović ukazala je na veliku radost učesnika  i  roditelja na osvojenoj pobedi,i da će pobednički kristalni pehar koji če u gradskom zdanju biti izložen 365 dana, do narednog takmičenja, predstavlja dodatni motiv da kao domaćini budemo još bolji.

Direktor i voditelj manifestacije „U ritmu Evrope“, Igor  Karadarević,  zahvalio je čelnicima grada na organizaciji koncerta, učesnicima kao  i zameniku i pomoćniku gradonačelnika Kruševca, Jasmini Palurović i Mirjani Zlatanović koje su prisustvovale finalnoj večeri u Šapcu, uz napomenu da je debitant Kruševac  iznenađenje za sve, i da je od 25 prijavljenih, 12 gradova i opština prošlo u finale.

Reportažu sa finalne večeri  manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ u Šapcu, možete pogledati na našem programu večeras od 20 sati i 40 minuta.

Povezano