sreda, 12. avgust 2020.

Kruševac
sreda
Oblačno.
Oblačno.
28°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 56%
Brzina vetra: 4 m/s SSZ
 

Kruševačka Elektrodistribucija: Dan preduzeća i 123 godine od izgradnje prve hidroelektrane (VIDEO)

Kruševačka Elektrodistribucija: Dan preduzeća i 123 godine od izgradnje prve hidroelektrane (VIDEO)

Kruševačka Elektrodistribucija, svečanom sednicom kolegijuma, obeležila je dan preduzeća i 123 godine od izgradnje prve hidroelektrane u kruševačkom kraju.

Kao društveno odgovorna kompanija, svoju delatnost obavlja na teritoriji Rasinskog i delom Niškog okruga i ima preko 110 hiljada potrošača, istakao je u pozdravnom govoru direktor Elektrodistribucije Kruševac Nebojša Đašić i podsetio na izgradnju više elektroenergetskih objekata u prethodnom periodu.

Na nesebičnom angažovanju zaposlenih, tokom nedavnih poplava, kada je veliki broj potrošača ostao bez električne energije, u ime Elektrosrbije Kraljevo zahvalio se Nenad Vukasanović.

Svečanosti je prisustvovala zamenik gradonačelnika Jasmina Palurović kao i brojne zvanice iz društvenog i privrednog života grada i okruga.

Ovom prilikom, posthumno je dodeljena plaketa, nedavno preminulom tehničkom direktoru Jugoslavu Petroviću, za doprinos razvoju i modernizaciji elektro-energetskih objekata na području koje pokriva Elektrodistribucija Kruševac.

Povezano