ponedeljak, 10. avgust 2020.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
20°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

U kasarni „Car Lazar“ primopredaja dužnosti komandanta Centra za obuku logistike (VIDEO)

U kasarni „Car Lazar“ primopredaja dužnosti komandanta Centra za obuku logistike (VIDEO)

U kasarni „Car Lazar“ u Kruševcu održana je svečanost povodom primopredaje dužnosti komandanta Centra za obuku logistike.

Nakon provedene 2 godine na mestu komandanta Centra za obuku logistike u Kruševcu, potpukovnik Jadranko Divjak predao je dužnost potpukovniku Draganu Ljubiću. Obraćajući se prisutnim oficirima, podoficirima i civilnim licima potpukovnik Divjak je zahvaljujući se kolegama i lokalnoj samoupravi ocenio da je za vreme njegovog komandovanja ova jedinica postigla niz vrlodobrih rezultata u realizaciji postavljenih zadataka, napominjući da je unapređeno stanje međuljudskih odnosa i nivo saradnje unutar jedinice.

Novi komandant Centra za obuku logistike potpukovnik Dragan Ljubić rođen je 1968. god u Golemom Serlu u opštini Vranje. Završio je Vojnotehničku akademiju smer saobraćajne službe, a specijalizaciju u oblasti saobraćajnog obezbeđenja. Oženjen je i ima jedno dete. Preuzimajući novu dužnost potpukovnik Ljubić je izrazio veliko zadovoljstvo što će biti komandant Centra za obuku logistike.

Dosadašnji komandant potpukovnik Divjak karijeru će nastaviti na novoj dužnosti upravljanja ljudskim resursima u Komandi za obuku.

Povezano