utorak, 20. april 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
10°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 81%
Brzina vetra: 0 m/s JZ
 

Gradonačelnik Dragi Nestorović obišao gradilišta (VIDEO)

Gradonačelnik Dragi Nestorović obišao gradilišta (VIDEO)

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović sa saradnicima, obišao je radove na rekonstrukciji Kosovske i Jugbogdanove ulice, kao i Jakšino igralište, gde je u toku postavljanje tribina.

Prilikom obilaska pomenutih gradilišta u Kruševcu, gradonačelnik Dragi  Nestorović je istakao, da je reč o početku radova na uređenju grada.

U jednoj od prometnijih ulica u Kruševcu, Kosovskoj, u toku je proširenje trotoara sa obe strane u dužini od 410 metara, a nakon rekonstrukcije, čiji se završetak predviđa za dva meseca, pomenuta ulica će od Topličine do Nemanjine biti jednosmerna. Investitor je grad Kruševac, izvođač Tehnogradnja, a vrednost radova je oko 10 miliona dinara.

Takođe, u toku su i rekonstrukcije Jug Bogdanove ulice i Bulevara Nikole Pašića, a rok za završetak radova je 45 dana. Investitor je Javno preduzeće „Putevi Srbija“, izvođač je Kruševacput, a vrednost radova je oko 50 miliona dinara.

Na Jakšinom igralištu u Kruševacu postavljaju se tribine, a završetak radova, koje izvodi kruševačka Tehnogradnja, planiran je za mesec dana. Reč je o investiciji od blizu 5 miliona dinara, koja je obezbeđena iz gradskog budžeta.

Povezano