sreda, 23. jun 2021.

Kruševac
sreda
Bez padavina.
Bez padavina.
29°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 58%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

Rekonstrukcija Bulevara Nikole Pašića (VIDEO)

Rekonstrukcija Bulevara Nikole Pašića (VIDEO)

U toku su radovi na rekonstrukciji Bulevara Nikole Pašića, nekadašnje ulice Radovana Miloševića u dužini od blizu 1.600 metara. Investitor je Javno preduzeće „Putevi Srbije“, izvođač „Kruševacput“, a vrednost radova je oko 15 miliona dinara.

Rekonstrukcija ulice izvodi se u dve faze, a trenutno se radi na desnoj kolovoznoj strani, iz pravca ulice Vece Korčagina do kružnog toka, u dužini od oko 800 metara.

Kako smo saznali od direktora gradnje Kruševacputa Stevana Bićanina, slivnici i šahte su podignuti i u toku su pripreme za asfaltiranje koje će početi za dva dana. Slede radovi na rehabilitaciji druge kolovozne strane, takođe u dužini od blizu 800 metara. Radovi teku planiranom dinamikom, a ukoliko vremenski uslovi dozvole, kompletna rekonstrukcija ove ulice planirana je za mesec dana. Investitor je Javno preduzeće „Putevi Srbije“, izvođač Kruševacput, a vrednost radova je oko 15 miliona dinara. Zbog radova izmenjen je i režim saobraćaja.

Dok radovi ne budu okončani, u ovoj ulici zabranjeno je odvijanje saobraćaja, osim za vozila izvođača radova, od Vidovdanske do ulice Kneza Miloša. Za vreme privremene zabrane saobraćaj će se odvijati slobodnom kolovoznom trakom.

Povezano