petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

„Vuk Karadžić“: Završavaju se radovi na školi (VIDEO)

„Vuk Karadžić“: Završavaju se radovi na školi (VIDEO)

Do početka nove školske godine ostalo je malo više od dve nedelje ali se u kruševačkoj osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ uveliko pripremaju. Završavaju se radovi na školi, a na juče održanoj sednici nastavničkog veća doneti su planovi za 2014/2015 godinu.

Kako ističe direktor osnovne škole „Vuk Karadžić“ Dragomir Aleksić veći deo radova na školi je završen. „Trenutno se menja pod u fiskulturnoj sali i škola se generalno čisti tako da ćemo 1. septembra potpuno spremni i na najlepši način dočekati 110 đaka prvaka“.

Juče je održana i prva sednica nastavničkog veća, na kojoj su sumirani rezultati iz prethodne i pravljeni planovi za ovu školsku godinu:…

Od pre tri godine ovoj školi je pripojena i Škola za odrasle, a prema Aleksićevim rečima novi Zakon o radu obavezuje da oni, koji se nalaze na spisku Nacionalne službe za zapošljavanje, moraju da imaju završenu osnovnu školu.

U „Vuku Karadžiću“ zadovoljni su kako su njihovi osmaci prošli na polaganju završnog ispita u junu, a za naredno polganje i buduće male maturante pripreme će početi već u septembru.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.