petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Janičić ponovo u Napretku

Janičić ponovo u Napretku

Miljenik kruševačke publike Nemanja Janičić poslednjeg dana prelaznog roka pojačao je odbranu Napretka, potpisavši ugovor na godinu dana

Mladi reprezentativac Senegala, štoper Mamadu Mbođ, došao je na pozajmicu iz Crvene zvezde.

– U dogovoru sa strukom napravili smo ciljana pojačanja. Moramo da budemo jako srećni što smo vratili Janičića. S druge strane Mbođu je mlad igrač i ima prostora za napredak, i smatramo da će njih dvojica u tandemu biti nepremostiva prepreka u našoj odbrani. Sa Tomićem i Paunovićem sistemom rotacija imaćemo zdravu konkurenciju. Ono što me raduje jeste da je ekipa pokazala karakter na utakmici protiv Mladosti. Na žalost ne mogu da im čestitam na osvojenom bodu ili tri, ali se vidi da smo na dobrom putu jer je lopta bila 80% u našem posedu,kao da smo igrali kući a ne na strani.

Sutra odlazimo na mini pripreme, i to vreme ćemo iskoristiti za uigravanje ekipe. Od Janičića najviše očekujem. Nema prostora za paniku, jeste da nas očekuje težak raspored ali ovo je sada druga ekipa sa Janičićem, Mbođom i Govedaricom, napravio je kratak rezime prelaznog roka sportski direktor Nedeljko Ostojić.

Izvor: fknapredak.rs

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.