utorak, 2. mart 2021.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
11°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 46%
Brzina vetra: 1 m/s SSI
 

Prijavljivanje za akciju „1000 mladih vozača“ 24. oktobra

Prijavljivanje za akciju „1000 mladih vozača“ 24. oktobra

Ministarsvo unutrašnjih poslova Republike Srbije organizuje prijave za akciju „1000 mladih vozača“ besplatan trening, bezbedna vožnja. Za Kruševljane prijavljivanje će se vršiti 24. oktobra.

„Akcija 1000 mladih vozača“ namenjena je vozačima kojima je probna vozačka dozvola izdata u toku 2014. godine. Prijave za besplatan trening u Nacionalnoj vozačkoj akademiji u Subotištu (naselje u Sremskom okrugu) vrše se elektronskim putem. Paralelno sa procesom prijavljivanja, vršiće se provera ispunjenosti uslova za pohađanje treninga.

Prvih 90 prijavljenih vozača koji budu zadovoljavali uslove u pogledu datuma i mesta izdavanja probne vozačke dozvole, na adresi elektronske pošte koju navedu u prijavi dobiće najkasnije pet dana od prijave, potvrdu o prihvatanju i detalje o organizovanom prevozu.

Program će se realizovati i u praktičnom i terotskom delu i imaće sedam celina.Svaki polaznik vozilom upravlja na svoju odgovornost u skladu sa pravilima saobraćaja i uputstvima trenera koji vode program. Nakon završenog treninga polaznici dobijaju odgovarajući sertifikat.

Trening se realizuje uz pomoć Fonda za povećanje bezbednosti saobraćaja, prijavljivanje kandidata  za Kruševac je 24.oktobra, a termin treninga počinje 7. novembra, navodi se na sajtu ministrstva unutrašnjih poslova.

Povezano