petak, 26. februar 2021.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
3°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 89%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Četvrti sajam knjiga i izdavaštva Rasinskog okruga najvljen za 9. oktobar

Četvrti sajam knjiga i izdavaštva Rasinskog okruga najvljen za 9. oktobar

Povodom predstojećeg Sajma knjiga i izdavaštva Rasinskog okruga u Medija centru Kulturnog centra u Kruševcu održana je konferencija za novinare.

Sajam knjiga i izdavaštva Rasinskog okruga „Rasinski cvet 2014“ ove godine održava se četvrti put i to u saradnji sa Narodnom bibliotekom i Istrorijskim arhivom iz Kruševca, najavio je direktor kruševačkog Kulturnog centra Miroslav Smiljković.

Narodna biblioteka Kruševac na ovogodišnjem sajmu  imaće zajednički nastup sa bibliotekama sa terotorije Rasinskog okruga, istakla je bibliotekar Ljubica Petković.

Istorijski arhiv čitalačkoj publici i posetiocima predstaviće brojna izdanja, među kojima se posebno izdvaja „Zbornik radova Rasinski anali broj 11“, naglašava direktor Arhiva Nenad Sokolović.

Sajam knjiga i izdavaštva „Rasinski cevt 2014“ biće otvoren 9. oktobra u Klubu KCK u Kruševcu, a zatvaranje sajma je  11. novembra. Istog dana planirano je književno veče dobitnika ovogodišnje NIN-ove nagrade Gorana Gosića i njegove knjige pod nazivom „TAI“.

Povezano