sreda, 24. februar 2021.

Kruševac
sreda
Bez padavina.
Bez padavina.
6°C
Trenutni pritisak: 1040 mb
Vlažnost: 82%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

Prijem za reprezentativce Palestre posle osvojenih medalja u Belgiji

Prijem za reprezentativce Palestre posle osvojenih medalja u Belgiji

Zamenica i pomoćnica gradonačelnika za društvene delatnosti Jasmina Palurović i Mirjana Zlatanović priredile su prijem za reprezentativce sportskog kluba „Palestra“, koji su na nedavno održanom Evropskom prvenstvu Specijalne olimpijade u Belgiji osvojili osam medalja.

Uručujući srebrnjake sa likom carice Milice članovima sportskog kluba za decu i omladinu sa posebnim potrebama „Palestra“, zamenica gradonačelnika Kruševca Jasmina Palurović rekla je da joj je izuzetna čast da organizuje prijem za tako divnu decu i njihove trenere.

U ime Gradske uprave na osam osvojenih medalja, na nedavno održanom Evropskom prvenstvu Specijalne olimpijade u Belgiji, čestitala je i pomoćnica gradonačelnika za društvene delatnosti Mirjana Zlatanović.

„Moto ovog takmičenja „Igre u srcu“, vodio je kruševačke plivače da se hrabro bore, daju sve od sebe, osvoje medalje i na pravi način predstave svoju zemlju i grad“, istakla je predsednica „Palestre“ Mirela Milojević.

Inače, na ovom prvenstvu našu zemlju predstavljalo je 43 takmičara, od kojih su pet iz Kruševca. Na sledećim Svetskim letnjim igrama Specijalne olimpijade, koje će biti održane u Americi 2015. godine, učestvovaće 17 sportista i tri trenera iz kruševačke „Palestre“.

Povezano