utorak, 20. april 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
10°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Seminar „Tim i timski rad“ (VIDEO)

Seminar „Tim i timski rad“ (VIDEO)

TIM I TIMSKI RAD naziv je prvog od četiri planirana edukativna seminara u okviru projekta PUT MLADIH DO USPEHA, koji je održan u Centru za stručno usavršavanje u Kruševcu.

Organizatori su Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije uz podršku Kancelarije za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca a pod pokroviteljstvom grada Kruševca.

Predavanje o TIMU I TIMSKOM RADU , kome je prisustvovao veliki broj mladih kruševljana, održao je predsednik Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije prof. dr Zoran Punoševac naglasivši da je veoma važno ponašanje u okviru tima, kako rešavati konfliktne situacije i prevazići ih dobrom komunikacijom ali i mlade upititi na menadžment kao fenomen 21 veka zato što pobeđuju oni koji puno rade, štede i imaju znanje.

Teme još tri planirana seminara koji će biti realizovani su – POSLOVNO PONAŠANJE, POSLOVNI BONTON I UPRAVLJANJE VREMENOM, POSLOVNA KOMUNIKACIJA I VEŠTINE PREGOVARANJA I PREDUZETNIČKI MLADI BIZNIS.

Seminaru su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika grada Kruševca Mirjana Zlatanović, direktor kruševačke filijale Zavoda za zapošljavanje Predrag Marković i direktor Centra za tsručno usavršavanje u Kruševcu Nenad Stanojević.

Povezano