petak, 28. februar 2020.

Kruševac
petak
Oblačno.
Oblačno.
-3°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 98%
Brzina vetra: 1 m/s JZ
 

Kontakt centru građani dnevno upute oko 60 poziva (VIDEO)

Kontakt centru građani dnevno upute oko 60 poziva (VIDEO)

Od kada je pre dve i po godine otvoren Kontakt centar grada Kruševca, na broj telefona 446 446 građani dnevno upute oko 60 poziva koji su najčešće upućeni službama Gradske uprave i javnim preduzećima. Na prijavu određenog problema ili zahteva, odgovor stiže u roku od 48 sati.

Već dve i po godine ovako Kontakt centar grada Kruševca prima prijave građana na određene probleme ili  zahteve upućene službama Gradske uprave, kao i za 5 javnih preduzeća u gradu.

Od kada je pre dve i po godine otvoren Kontakt centar grada Kruševca, na broj telefona 446 446 građani dnevno upute oko 60 poziva koji su najčešće upućeni službama Gradske uprave i javnim preduzećima. Osim toga, za proteklih godinu dana virtuelnom matičaru za grad Kruševac upućeno je skoro 1.800 zahteva, a virtuelnom matičaru za Kosovo i Metohiju oko 3.800. Na prijavu određenog problema ili zahteva, odgovor stiže u roku od 48 sati, ističe načelnik Odeljenja za opštu upravu i zajedničke poslove Gradske uprave Kruševac, Dušan Todorović, naglašavajući da je u planu proširenje usluga ovog centra i na druge gradske službe.

Kontakt centru građani mogu da se obrate i elektronskom poštom, preuzimanjem android aplikacije i SMS porukom.

Povezano