subota, 6. jun 2020.

Kruševac
subota
Oblačno.
Oblačno.
15°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 93%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

U Gradskoj upravi u Kruševcu otvorena Kancelarija za narodne poslanike

U Gradskoj upravi u Kruševcu otvorena Kancelarija za narodne poslanike

U Gradskoj upravi u Kruševcu svečano je otvorena Kancelarija za narodne poslanike sa ciljem da građani brže i jednostavnije postave pitanja za koja će se kruševački poslanici, nezavisno od političke opcije koju predstavljaju, kao pravi poslanici naroda, u skladu sa zakonskim ingerencijama – boriti u Narodnoj skupštini.

Otvarajući Kancelariju gradonačelnik Dragi Nestorović izrazio je uverenje da će saradnja sa građanima Kruševca i lokalnom samoupravom biti unapređena, a narodni poslanici Srpske napredne stranke dr Vesna Rakonjac i dr Dragana Barišić i SPS-a Siniša Maksimović, pozvali su građane da preko Protokola zakažu razgovore u vezi sa rešavanjem problema, u Kancelariji broj 43 Gradske uprave u Kruševcu.

Narodni poslanici Kruševca od danas će biti još dostupniji građanima za rešavanje brojnih pitanja i problema u okviru zakonskih ingerencija koje poslanici imaju, a otvaranjem Kancelarije za narodne poslanike u kancelariji 43 u Gradskoj upravi Kruševca, realizuje se obećanje koje ministar Bratislav Gašić, kao gradonačelnik Kruševca dao 2012. godine, rekla je narodni poslanik dr Vesna Rakonjac.

Povezano