nedelja, 21. jul 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Priznanje za najveći doprinos poboljšanju privrednog ambijenta ministru Gašiću

Priznanje za najveći doprinos poboljšanju privrednog ambijenta ministru Gašiću

Na drugom Božićnom privrednom doručku koji je organizovala Regionalna privredna komora Kruševac, Povelja i zlatnik sa likom kneza Lazara – nagrada za najveći doprinos poboljšanju privrednog ambijenta dodeljena je ministru odbrane Bratislavu Gašiću.

U obraćanju zvanicama ministar Gašić je naglasio da Kruševac mora biti oaza privrede, u koju stižu nove investicije, najavljujući rešavanje položaja „Prve petoletke“ i plan prelaska u namensku industriju delova „Trajala“ i „14. oktobra“.

Nagrada za razvoj dodeljena je kompaniji „Henkel Srbija“, za najboljeg izvoznika kompaniji „Kuper tajers“, a za najbolji proizvod kruševačkoj Fabrici maziva. Za uspešnu saradnju, ikona Beli anđeo uručena je episkopu kruševačkom Davidu Peroviću.

Gradonačelnik Dragi Nestorović, u obraćanju zvanicama, naglasio je primere uspešnih privatizacija u Kruševcu i dobru saradnju lokalne samouprave sa kompanijama. Cilj ovog nagrađivanja je da se privrednici motivišu kako bi doprineli razvoju Rasinskog okruga, rekao je predsednik Regionalne privredne komore Predrag Vukićević.

Pored narodnih poslanika, Božićnom privrednom doručku prisustvovali su i predstavnici političkog, privrednog i javnog života Kruševca i Rasinskog okruga.

Povezano