nedelja, 21. jul 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Popravka toplovodne trase od Strahinjićeve ulice do naselja Ujedinjene nacije

Popravka toplovodne trase od Strahinjićeve ulice do naselja Ujedinjene nacije

Tehnička služba Gradske toplane danas je radila intervencije i popravke toplovodne trase od Strahinjićeve ulice do naselja Ujedinjene nacije, jer je u prethodnom periodu bilo dosta problema u snabdevanju toplotnom energijom

Iako je bilo najavljeno da će korisnici u ovim delovima grada grejanje dobiti do 17 časova, iz Gradske toplane nas obaveštavaju da će grejanje početi da dolazi posle 21 sat.

Direktor Dragan Azdejković je rekao za RTK da su se danas, nakon detaljne analize ove trase, uverili da je stanje toplovodne mreže u izuzetno lošem stanju i da verovatno na ovom delu sistema nije rađeno ništa na održavanju u poslednjih 15 godina.

Tokom dana su otklonjene problemi na najkritičnijm tačkama, ali su radovi duže trajali nego što je planirano. Rukovodstvo Gradske toplane se zbog ovog kašnjenja izvinjava svojim korisnicima, a kako je Azdejković istakao, u dogovoru sa rukovodstvom grada u najkraćem vremenskom periodu, biće pokrenuto pitanje odgovornosti onih koji su svojim nemarom doveli do ovakvog stanja mreže.

 

Povezano