nedelja, 12. jul 2020.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
19°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 80%
Brzina vetra: 1 m/s JJZ
 

Prijem za pčelare

Prijem za pčelare

U Mozaik sali Skupštine grada Kruševca upriličen je prijem za članove Društva pčelara „dr Bogoljub Konstatinović“, korisnike Centra za osobe sa invaliditetom „Duga“ i decu Doma „Jefimija“.

– Kruševac i ovdašnje društvo pčelara imaju uspešnu dugogodišnju saradnju, istakla je zamenica gradonačelnika Jasmina Palurović, napominjući da će grad biti siguran i pouzdan partner pčelarima i u narednom periodu.

– Na ovaj način želeli smo da se zahvalimo Društvu pčelara za doprinos razvoju poljoprivrede i pčelarstva našeg kraja, kao i na promociji Kruševca u zemlji i inostranstvu, istakao je pomoćnik gradonačelnika Marko Milojević.

Ovom prilikom predsednik društva pčelara „Dr Bogoljub Konstantinović“ Dragoljub Manojlović uručio je med deci Doma „Jefimija“ i Centra „Duga“, napominjući da ovo društvo, pored redovnih aktivnosti, veliku pažnju posvećuje najmlađim i najstarijim sugrađanima.

Za doprinos razvoju pčelarstva i organizaciji brojnih aktivnosti, zaslužnim pojedincima i ustanovama uručene su povelje.

 

Povezano