nedelja, 19. septembar 2021.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
21°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 54%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

„Otvoreni dan“: Ministar odbrane Gašić obišao kasarnu „Car Lazar“ i poligon na Ravnjaku

„Otvoreni dan“: Ministar odbrane Gašić obišao kasarnu „Car Lazar“ i poligon na Ravnjaku

U okviru akcije „Otvoreni dan“, ministar odbrane Bratislav Gašić sa saradnicima, obišao je danas kruševačku kasarnu „Car Lazar“ i poligon na Ravnjaku, gde će sredinom maja biti izvedena međunarodna vežba „Balkanski odgovor“, sa oko 300 učesnika.

Ministar Gašić, u pratnji zamenika načelnika Generalštaba, general potpukovnika Jovice Draganića i komandanta Komande za obuku, general potpukovnika Đokice Petrovića, prisustvovao je taktičko-tehničkom zboru naoružanja, obišao renoviranu zgradu KM-25 namenjenu smeštaju stranih učesnika kurseva Centra ABHO i radove na kruševačkom poligonu Ravnjak, koji će prema očekivanjima biti jedan od vodećih evropskih centara za obuku ABHO jedinica.

Na pitanje da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora, Gašić je rekao da nema razloga jer građani „apsolutno podržavaju Vladu Srbije.

Kasarnu „Car Lazar“ danas su obišli i načelnik Rasinskog upravnog okruga Branislav Vesić i gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović sa saradnicima, predstavnici javnih preduzeća, ustanova i organizacija, deca iz kruševačkih škola i vrtića i brojni građani.

Povezano