utorak, 24. novembar 2020.

Kruševac
utorak
Oblačno.
Oblačno.
5°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 77%
Brzina vetra: 2 m/s SSI
 

Nema razumevanja za inicijativu za saradnju Odbojkaškog kluba Antena

Nema razumevanja za inicijativu za saradnju Odbojkaškog kluba Antena

Odbojkaški klub Antena iz Kruševca, član Druge lige, pismom klubovima u gradu, pokrenuo je inicijativu saradnje u svakom pogledu. To, međutim, nije naišlo na  rezumevanje , a ovaj Klub će sigurno potražiti sebi sedište u  okolnim varošima, pod uslovom da ih i tamo budu razumeli.

Nekada i dobre namere  ne naiđu na odobravanje onima kojima su upućene. To se dogodilo i najstarijem Odbojkaškom klubu u Kruševcu, drugoligašu Anteni.

Uvidevši da ovako ne ide, bez zajedništva i određivanja prioriteta, ponekad i medjusobnih nepotrebnih čarki i slično, Antena se pismom obratila klubovima Lazarevog grada, pre svega u želji da se učini korak napred na unapređenju odbojkaškog sporta, koji je ovih dana oduševio Srbiju na međunarodnoj sceni.

U ovom klubu naveli su sve svoje greške u znak pokajanja,što  je dobro, ali sa druge strane odgovor nije stigao. Šteta, jer  bez obzira na ne sve razmirice iz prošlosti valjalo je bar odgovoriti da ili ne.

U Anteni su svesni da  će i dalje rivalitet kruzševačkih ekipa biti stil rada i života klubova i da će to, pored svega drugog, uticati na slabioje rezultate od onih kakvi bi mogli da budu. Nisu želeli da se pomire sa ovom činjenicom, pa će svoj opstanak na srpskoj odbojkaškoj mapi potražiti u nekoj od varošica blizu Kruševca.

Veruju da će na taj način promovisati odbojku, klub, ali i mesto  i ljude koji će imati više razumavanja za ovaj sport.

Povezano