ponedeljak, 25. januar 2021.

Kruševac
ponedeljak
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
4°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 55%
Brzina vetra: 1 m/s ZJZ
 

U Agenciji za privatizaciju sledi otvaranje koverta sa ponudom prihvaćenog ponuđača za kupovinu RTK

U Agenciji za privatizaciju sledi otvaranje koverta sa ponudom prihvaćenog ponuđača za kupovinu RTK

U Agenciji za privatizaciju, otvorene su koverte sa podacima o ponudjačima za kupovinu u postupku privatizacije Javnog preduzeća Radio Televizija Kruševac. Komisija je uslovno prihvatila prijavu jednog ponuđača, dok je prijava drugog odbačena zbog nepotpune dokumentacije.

Sledi otvaranje i koverta sa ponudom prihvaćenog ponuđača, koje će Agencija zakazati u narednih nekoliko dana. Tada će se verovatno, znati ko će biti novi vlasnik 100 odsto kapitala Radio Televizije Kruševac.

Podsećamo, akcije su u vlasništvu Skupštine grada Kruševca, čija procenjena vrednost na dan 31. decembar 2014.godine, iznosi nešto ispod 14 hiljada evra. Taj iznos je ujedno i minimalna cena, po kojoj neko može postati novi vlasnik jedne od najstarijih medijskih kuća u Srbiji.

Radio Televizija Kruševac proizvodi radijski i televizijski program na regionalnom nivou, a ima i svoj internet portal.

Posle nedavno završene racionalizacije radnih mesta, kroz socijalni program zbrinjavanja viška zaposlenih, u našoj informativnoj kući ostao je zaposlen 31 radnik. Novi vlasnik će imati obavezu da zadrži sadašnji programski koncept, najmanje u narednih pet godina.

Povezano