nedelja, 24. januar 2021.

Kruševac
nedelja
Delimično oblačno.
Delimično oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 62%
Brzina vetra: 4 m/s J
 

Ministri Gašić i Udovičić i predsednik ASS Jevrosimović obišli početak radova na atletskoj stazi

Ministri Gašić i Udovičić i predsednik ASS Jevrosimović obišli početak radova na atletskoj stazi

Početak radova na izgradnji atletske staze iza kruševačkih bazena, u okviru budućeg Atletskog stadiona, danas su obišli ministri odbrane i omladine i sporta, Bratislav Gašić i Vanja Udovičić, i predsednik Altletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović u pratnji gradonačelnika Kruševca Dragog Nestorovića.

Za izgradnju atletske staze, Vlada Srbije obezbedila je 23 miliona dinara, istakao je ministar Gašić, napominjući da će Grad Kruševac dobiti jedan od najlepših atletskih stadiona ne samo u Srbiji nego i šire.

Akcenat se stavlja na rekreaciju i sport izjavio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, naglašavajući da je cilj decentralizacija sporta iz Beograda u druge gradove Srbije.

2Ovaj prostor, u narednom periodu koristićemo za takmičenja ali i pripreme sportista, naveo je gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, a u planu je i izgradnja tribina sa druge strane ovog sportskog kompleksa.

Radove su obišli i narodna poslanica Vesna Rakonjac, gradski većnici, pomoćnici gradonačelnika, predstavnici javnih preduzeća i ustanova i ličnosti iz privrednog i sportskog života grada.

 

Povezano