ponedeljak, 8. mart 2021.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
4°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 51%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

U toku Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za mikro, mala, srednja preduzeća i preduzetničke radnje

U toku Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za mikro, mala, srednja preduzeća i preduzetničke radnje

U toku je Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za mikro, malo, srednja preduzeća i preduzetničke radnje. Bespovratna sredstva obezbeđuje Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga a biće odobrena za dve grupe.

Prva je za uređenje poslovanja u skladu sa zahtevima međunarodnog poslovanja, za novi dizajn proizvoda i ambalaže i za elektronsku prezentaciju, a druga grupa aktivnosti je za poboljšanje postojećih i razvoj novih tehnoloških procesa, poboljšanje usluga, testiranje novih proizvoda i izradu specijalizovanih softvera.

Za prvu grupu dodeljuju se sredstva u iznosu od 50 do 200 hiljada dinara, a za drugu grupu od 50 do 500 hiljada dinara. Regionalna Agencija obezbeđuje bespovratna sredstva i za projekat podrške ženskog preduzetništva. Prava na ova bespovratna sredstva imaju mikro, mala i srednja preduzeča u vlasništvu i upravi žena, kao i preduzetnici čiji je osnivač žena.

Sredstva se dodeljuju u iznosu od 50 do 300 hiljada dinara. Prijave za učešće u ovim programima se dostavljaju Agenciji za regionalni razvoj Rasinskog okruga do 19. avgusta.

Povezano