četvrtak, 30. novembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Prijem za košarkašku reprezentaciju Libana

Prijem za košarkašku reprezentaciju Libana

U Mozaik sali grada Kruševca priređen je prijem za prijateljsku  košarkašku  reprezentaciju Libana i košarkaškog kluba Napredak.

Košarkaši Libana, čiji je selektor Veselin Toza Matić, na pripremama su u Srbiji za Prvenstvo Azije, koje 23. septembra počinje u Kini.

Pozdravljajući goste, zamenik gradonačelnika Jasmina Palurović istakla je da je Kruševac grad sporta, grad mladih i da svaki sportski događaj privuče veliku pažnju naših sugrađana: „Drago nam je uvek kada možemo da ugostimo bilo koju svetsku reprezentaciju u našem gradu, a posebno smo srećni kada ti reprezentativci odigraju i meč sa našim ekipama. U ime grada Kruševca želim Vam puno uspeha na šampionatu, uz želju da osvojite i medalju, koja će vas sećati na pripreme u Srbiji i utakmicu u Kruševcu“.

Gosti iz Libana izrazili su zahvalnost za prijem i organizovanje prijateljskog meča, a domaćine su upoznali sa ambicijama na predstojećemo kontinentalnom šampionatu. Prema rečima selektora Matića, biće to jedno jako kvalitetno prvenstvo, a ambicije njegove ekipe su plasman u borbu za medalje, na koje pretenduju i reprezentacije Kine, Irana i Filipina. Naš stručnjak Matić, pre par godina bio je na čelu Iranske selekcije i tada je na šampionatu osvojio zlatnu medalju, što su mu i danas poželeli svi prisutni u Mozaik sali.

Prijemu su prisustvovali  gradski većnik i  predsednik Gradske komisije za sport Miloje Mihajlović, predsednik Sportskog saveza grada Kruševca Bojan Obradović, predsednik Košarkaškog kluba Napredak Milenko Mihajlović, a na dobrodošlici se zahvalio menadžer reprezentacije Libana, Žorž Kilzi.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.