utorak, 24. novembar 2020.

Kruševac
utorak
Oblačno.
Oblačno.
5°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 80%
Brzina vetra: 1 m/s JJI
 

DEČIJA NEDELJA: Prijem u Mozaik sali

DEČIJA NEDELJA: Prijem u Mozaik sali

U okviru Dečije nedelje, za mališane predškolske ustanove „Nata Veljković“, osnovce i srednjoškolce kruševačkih škola, u mozaik sali Gradske uprave, prijem su priredili načelnik gradske uprave Ivan Anđelić i predstavnici gradske vlasti.

Načelnik gradske uprave Ivan Anđelić istakao je tom prilikom da su deca naše najveće bogatstvo i briga o njima  je na prvom mestu.

Najveće simpatije izazvali su najmlađi iz vrtića, koji su pored recitacija o dečijem pravu, načelniku, poklonili svoje crteže, a pitanja predstavnicima gradske vlasti su se uglavnom odnosila o zdanju Gradske uprave, uređenju škola, mobilijara.

U muzičkom delu programa nastupili su učenici srednje muzičke škole „Stevan Xristić“. Prijemu su prisustvovali: narodna poslanica Dragana Barišić, gradski većnici, predstavnici gradske vlasti i Prijatelji dece Kruševca.

Dečija nedelja, čiji je moto „Podrška porodici-najbolja podrška deci“ trajaće do nedelje 11.oktobra a cilj je stvaranje boljih uslova za rast i razvoj dece, ali i skretanje pažnje na smisao i važnost vaspitanja i obrazovanja dece.

Povezano