petak, 15. januar 2021.

Kruševac
petak
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
-1°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 69%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Položajnik u zgradi Gradske uprave

Položajnik u zgradi Gradske uprave

 Povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Božića, shodno pravoslavnoj tradiciji i običajima, gradonačelnik Dragi Nestorović u zgradi Gradske uprave Kruševac primio je položajnika – Lazara Jovančevića, učenika 5. razreda Osnovne škole „Nada Popović“.

Gradonačelnik Dragi Nestorović, poželeo je sve najlepše Lazaru u nastavku školovanja, uz želju da jednog dana ostvari svoje želje i bude poznati glumac.

„Najvažnije je da izrasteš u dobrog i čestitog čoveka, da budeš dobar učenik i ponos svojih roditelja. Ti i tvoji vršnjaci ste budućnost Kruševca, budućnost Srbije“, između ostalog poželeo je ovogodišnjem položajniku gradonačelnik Nestorović.

Lazar Jovančević, obožava glumu i član je dramske sekcije u svojoj školi, a i pohađa školu glume u Kulturnom centru. Na Festivalu školskog teatra – FEŠT, osvojio je i nagradu za najbolju glavnu ulogu festivala. „Želim da naš grad bude najlepši i najbolji, da svi ljudi u Kruševcu i Srbiji budu zdravi, srećni i veseli“, samo je deo božićnih želja koje je uputio položajnik u zgradi Gradske uprave Lazar Jovančević.

Položajniku, gradonačelnik je uručio prigodne poklone i slatkiše.

Povezano