petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Smederevo – Napredak 5:4

Smederevo – Napredak 5:4

U šesnaestini finala Kupa Srbije, fudbaleri Napretka poraženi su od ekipe Smedereva u gostima sa 5:4 – nakon izvođenja jedanaesteraca. U regularnom toku bilo je 0:0. Golove za Kruševljane postigli su: Gavrić, Kostić, Vignjević i Petrović, dok je Trujić promašio.

[media url="http://www.youtube.com/watch?v=oxzcHd86-PQ?rel=0" width="650" height="385"]

U ranije odigranim mečevima, Hajduk je kao gost pobedio debitanta Kovačevac sa 4:2, dok je Novi sad minimalno  pobedio kragujevački Radnički. Pet superligaša je ispalo, s tim što su mečevi na Čairu i Karađorđu bili jedini u kojima su se medjusobno sastale ekipe iz najvišeg ranga. Uz Kragujevčane, od rivala iz nižeg ranga ispali su Sloboda i BSK. Indjija je savladala Slobodu u gostima 1:0, dok je Čukarički istim rezultatom izbacio Borču.

Četiri meča odlučena su sa bele tačke – Smederevo je pobedilo Napredak, Borac Kolubaru u Lazarevcu, Pazarci su slavili u Ličanima. Najveća drama vidjena je u zemunu, gde su teleoptik i Javor bili uspešni 15 puta u nizu, a domaći promašili u osmoj seriji i ispali iz Kupa.
Crvena zvezda je slavila na Čairu protiv Radničkog 2:1, dok je Partizan lako izašao na kraj sa ekipom Proletera iz Novog sada 4:1.

Napredak je posle izvodjenja  jedanaesteraca ispao iz Kupa. Promašio je Trujić u trećoj seriji, a uspešni su bili Gavrić, Kostić, Vignjević i Igor Petrović. Kapiten domaćih Živković savladao je Krznarića za radost na tribinama. Kruševljani su igrali u oslabljenom sastavu, bez šestorice standardnih igrača. Bez obzira na ovaj podataka Kruševljani su dali svoj maksimum protiv superligaša, imali preko Vignjevića i trujića dve lepe prilike, a detalj iz 45 minuta, kada sudija Krstić nije svirao jedanaesterac za Kruševljane, možda je i rešio ovaj susret. U subotu, Napredak igra sa ekipom Teleoptika u Beogradu, u okviru  8. kola Prve lige. Očekuje se povratak kapitena Mirosavljevića.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.