utorak, 27. oktobar 2020.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
7°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Obilasci infrastrukturnih radova na teritoriji grada i seoskih sportskih terena

Obilasci infrastrukturnih radova na teritoriji grada i seoskih sportskih terena

Tokom obilaska više mesnih zajednica grada Kruševca, potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić i gradonačelnik Dragi Nestorović sa saradnicima obišli su danas više infrastrukturnih radova na teritorji grada i seoske sportske terene, istakli da je u prethodnom periodu učinjeno dosta na rešavnju problema lokalne infrastrukture, a sa tim će se nastaviti i u narednom periodu. 

Prema planu Saveta za komunlane deltanosti Srpske napredne stranke u Kruševcu nastavljeni su radovi na uređenju javnih česama. Za desetak dana biće završeni u Jasici, a česma stara više od veka, iz koje meštani i danas zahvataju vodu, biće potpuno uređena, kao i prilaz izvoru. Ovi radovi, kao i na ostalim javnim česmama, lična su donacija predsednika Saveta za komunalne deltanosti SNS-a Miomira Božilovića.

Meštani Bele Vode imali su čast da se na njihovom fudbalskom terenu pojavi i članovima seoskog kluba „BSK“ dresove kao poklon uruči fudbalska legenda, Dragan Džajić. Belovođani su Džajiću uzvratili poklon dresom, a dres sa simboličnim  brojem jedan dobio je i potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić.

U Velikom Grkljanu Džajić, je otvorio novi fudbalski teren u prisustvu brojnih meštana ovog i okolnih sela.Otvaranju fudbalskog terena prisustvovao je i predsednik opštine Ub, Darko Glišić.

U nastavku obilaska radova na infrastrukturi mesnih zajednica sa teritorije Grada Kruševca Bratislav Gašić, Dragi Nestrović , direktori javnih preduzeća i ustanova, simpatizeri i članovi SNS-a obišli su i zadržali se u razgovoru sa  meštanima  Donjeg Stepoša i Lipovca . Pre dve nedelje u ovim selima  obećano je asfaltiranje ulice u dužini od oko dva kilometra i druge, dužine 860 metara , koja od glavnog puta  vodi do Famovog pogona.

Predstavnici gradske vlasti u nastavku su obišli i kruševački poligon gde će biti napravljena jedna od najmodernijih karting staza do kraja aprila, naveo je potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić.

U Parunovcu su asfaltirtane dve ulice koje vode ka groblju, a uređen je i centar sela.U Globoderu i Koševima, Gašić je sa saradnicima dočekan aplauozom meštana. U Globoderu su asfaltirane tri prioritetne ulice, ukupno oko 2 kilometra.

U Koševima je rešen veliki problem asfaltiranjem ulice od kilometar i 300 metara. Ovo je selo koje ima 27 domaćinstava i veliki broj dece školskog uzrasta koji su svakodnevno pešačili do škole po izuzetno lošem putu, navode meštani.Put u Koševima je specifičan u tome što povezuje i dve opštine Aleksandrovac i Trstenik. Potpredsednik Srpske napredne stranke, Bratislav Gašić je sa saradnicima obišao i radove na asfaltiranju ulice Rasinski odred. Ona povezuje Ulicu majke Jugovića sa Celjskom.U planu je i asfaltiranje ulice Bate Paskaljevića kao i kružnog toka na raskrsnici Ulice Luke Ivanovića sa Kosovskom.U Ulici južnomoravske brigade urađana je rekonstrukcija ivičnjaka i kolovoza u dužini od 420 metara.

 

 

 

Povezano