nedelja, 24. januar 2021.

Kruševac
nedelja
Delimično oblačno.
Delimično oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 62%
Brzina vetra: 4 m/s J
 

Zamena kompletne stolarije na zgradi Internog odeljenja

Zamena kompletne stolarije na zgradi Internog odeljenja

Zahvaljujući donaciji Gradskog odbora Srpske napredne Stranke, u Kruševcu na zgradi Internog Opšte bolnice biće zamenjena kompletna stolarija. Radovi će biti završeni do 16.aprila.

Predsednik kruševačkog Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nenad Andrić sa saradnicima obišao je radove na zameni stolarije na Internom odeljenju Opšte bolnice koju je donirala ova partija.

– Kao što je Bratislav Gašić obećao pre nedelju dana, radovi na zameni stolarije su počeli i očekujemo da će ubrzo biti završeni, kako bi pacijenti i zaposleni imali zadovoljavajuće uslove za boravak i lečenje – rekao je Andrić, napomenuvši da kada se nešto poklanja nije umesno pričati o ceni, ali da Srpska napredna stranka čini sve kako bi podigli kvalitet zdravstvene brige o sugrađanima.

Zahvaljujući se Gradskom odboru SNS-a, direktorka Opšte bolnice Kruševac Slobodanka Jotić rekla je da će pored zamene kompletne stolarije na zgradi biti urađeni molerski i radovi na podu Internog odeljenja, gde se ništa nije renoviralo 30 godina. Ona je najavila završetak radova do 16. aprila, do kada će Opšta bolnica dobiti od Srpske napredne stranke i donaciju od 50 kreveta.

Opširnije u prilogu TV Kruševac.

 

Povezano