nedelja, 26. januar 2020.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
0°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 0 m/s JJZ
 

Obilazak radova, donacije, tribina i sastanak sa ruskim investitorima

Obilazak radova, donacije, tribina i sastanak sa ruskim investitorima

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić sa saradnicima obišao je završne radove na asfaltiranju ulica u Kruševcu, obratio se meštanima Čitluka na tribini u Mesnoj zajednici ovog mesta, donirao izgradnju novog krova na crkvu i Dedini i održao sastanak u fabrici TRAJAL sa ruskim investitorima o ulaganju u gumarsku proizvodnju.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić sa saradnicima, obišao je asfaltiranu ulicu Radeta Gavrilovića u Prvoj Mesnoj zajednici u Kruševcu a zatim i završne radove na izgradnji ulica Živote Stojadinovića i Perice Cvetkovića u Bivolju.

U nastavku obilaska posetio je osnovnu školu u selu Tekije kojoj je iz sopostvenih sredstava donirao novih deset klupa i stolica za đake. Zatim je u osnovnoj školi u selu Bovan, u razgovoru sa meštanima istakao da će se tokom ove godine okrečiti fasada škole i izgraditi put Bovan-Pasjak u dužini od 1.050 metara.

Na tribini u Mesnoj zajednici Čitluk, meštanima se obratio potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Boban Kostić i  potpredsednik pomenute stranke Bratislav Gašić istakavši da su u ovom mestu, u poslednje četiri godine, realizovani mnogobrojni infrastrukturni radovi i predstavili buduće programske ciljeve.

U Mesnoj zajednici sela Dedine na sastanku crkvenog odbora, Gašiću se zahvalio protojerej Nenad Jovanović, starešina crkve Svetog Atanasija Velikog, na donaciji iz sopstvenih sredstava vrednosti  250.000 dinara, za postavljanje novog krova na crkvi i pozvao meštane da dobrovoljnim prilozima pomognu završetak radova.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić održao je sastanak i sa ruskim investitorima u fabrici TRAJAL o ulaganju u gumarsku proizvodnju.

Povezano