ponedeljak, 24. januar 2022.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
-5°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 74%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

Turističkoj organizaciji grada Kruševca nagrada za najbolji nastup u Nišu

Turističkoj organizaciji grada Kruševca nagrada za najbolji nastup u Nišu

Turistička organizacija grada Kruševca na 17. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu na zajedničkom štandu sa Specijalnom bolnicom Ribarska Banja dobila je nagradu za najbolji nastup.

Slogan ovogodišnjeg sajma u Nišu koji je okupio više od 130 izlagača iz Srbije i zemalja u okruženju je „Merak nema cenu“ sa akcentom na gastronomji i aktivanom  odmoru.

Navodeći značaj manifestacionog turizma, direktorka Turističke organizacije Kruševac Suzana Milosavljević je istakla da će  narednog meseca biti organizovan Festival balona, a u junu Evropski šampionat u moto krosu Globare  i Međunarodni Vitez fest.

Na štandu Turističke organizacije Kruševac posetioci sajma su učestvovali u nagradnoj igri „Osvoji vukend i velnes dan za dvoje u Ribarskoj Banji“.

U okviru prezentacije turističke ponude grada učestvovali su članovi folklornog ansambla Lazarica, u gastronomskom delu restoran Konak, a predstavila se i turistička agencija Meda travel sa kojom kruševačka turistička organizacija ima dobru saradnju.

Povezano