ponedeljak, 26. jul 2021.

Kruševac
ponedeljak
Oblačno.
Oblačno.
21°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 81%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Nameštanje atlasa: Zdravlje bez lečenja (KOMPLETNA TV EMISIJA)

Nameštanje atlasa: Zdravlje bez lečenja (KOMPLETNA TV EMISIJA)

atlGosti TV Kruševac bili su atlasolozi Predrag Đorđević, Nebojša Mladenović i Dragoslav Bogićević (Udruženja građana Preporod života), koji su detaljno predstavili epohalnu metodu koja može da promeni vaš život.

U pitanju je jednostavna i bezbedna metoda nameštanja atlasa, prvog pršljena ispod lobanje, koja suzbija stare i sprečava nove bolesti, omogućujući zdrav i kvalitetan život kome svi težimo.

Pogledajte u nastavku kompletnu emisiju emitovanu na regionalnoj Televiziji Kruševac (možete je videti i 2. juna u 20:30 i 12. juna u 22.30), a sve informacije o Preporod masaži potiljka možete pronaći i na internet stranici preporod.org.

Пре него што се одлучите за ПРЕПОРОД МАСАЖУ ПОТИЉКА потребно је да се упознате на који начин ћете добити много боље здравље. Реч је о сасвим новом приступу решавању здравствених потешкоћа и обољења. Ово је ново, али коначно решење, које отклања узрок болести. Ми спречавамо почетак проблема, за разлику од свих осталих лечења која третирају крај лоших процеса у организму.

Већ десетинама хиљада година проблеми са здрављем су почињали у потиљку и током живота су се спуштали низ тело. Људи су покушавали да масажом потиљка отклоне болове, а све до нашег доба нису схватали да им је први пршљен испод главе измештен и да је ту почетак готово свих здравствених проблема.

Сада је коначно пронађен начин како да се само једном масажом у животу први пршљен врати на место. Када дођете на масажу, попунићете приступницу у наше Удружење и платити учлањење, а после је намештање првог пршљена бесплатно. Када попуните упитник о свом здравственом стању, ми ћемо прегледом кичме утврдити колико је први пршљен измештен.

ПРЕПОРОД МАСАЖА ПОТИЉКА изводи се у опуштеном седећем положају, помоћу апарата који ситним ударцима масира лигаменте који држе први пршљен на лошем месту. Масажа код беба и деце траје десетак секунди, а код одраслих неколико минута. Прегледом ћемо утврдити да вам је пршљен намештен, а то ћете и сами осетити. Од тог тренутка почињу олакшања у организму, а процес нестанка потешкоћа зависи од животне доби, стања организма и врсте обољења.

Месец дана после масаже, пунолетне особе долазе да им се заврши масажа и тада причамо о побољшањима или о могућим реакцијама, које су знак да се у организму дешавају процеси самоизлечења.

Povezano